A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Aprovizionare cu apa | Evenimente recente | ApaSan
 
 • 27.01.2014
 • Elevii din raionul Leova invata ce este toaleta Ecosan si cum sa le vorbeasca colegilor despre utilizarea si intretinerea acesteia
 • Condițiile de activitate din 7 instituții școlare din raionul Leova au fost îmbunătățite considerabil. S-a renunțat la facilitățile sanitare de tip latrină, amplasate în curtea școlii și la care accesul se făcea cu greu în perioada rece.

  Noile soluții de sanit

  ație aduc și schimbare de comportament a utilizatorilor. Noile abilități și cunoștințe privind utilizarea și întreținerea corectă a facilităților sanitare este transmisă de echipa de for
  matori din fiecare instituție școlară.

  În perioada 23-24 ianuarie membrii echipelor de formatori, elevi și profesori, din 7 instituții școlare au participat la sesiunile de instruire.  În această perioadă participanții au exersat tehnici de transmitere a informației către semenii lor, dar au și aflat detaliile constructive și funcționale ale facilităților sanitare de tip Ecosan.

  Revenind în instituțiile școlare, formatorii vor comunica semenilor cum să utilizeze și să întrețină corect toaletele Ecosan.